Evolio X8 Fusion unboxing: cea mai subțire tabletă autohtonă, cu super tastatură la pachet; O poți avea la CONCURS! (Video)

6.168 ori
<b>Evolio X8 Fusion unboxing: cea mai subțire tabletă autohtonă, cu super tastatură la pachet; O poți avea la CONCURS! (Video)</b>Review-ul lui Evolio X7 este aproape finisat, iar acum deja ne jucăm cu Evolio X8 Fusion, pe care l-am primit în teste în această săptămână. Tableta se remarcă printr-o grosime incredibil de scăzută, de doar 6.8 mm. &nbsp; Terminalul vine cu...

Review-ul lui Evolio X7 este aproape finisat, iar acum deja ne jucăm cu Evolio X8 Fusion, pe care l-am primit în teste în această săptămână. Tableta se remarcă printr-o grosime incredibil de scăzută, de doar 6.8 mm.

Terminalul vine cu tastatură la pachet și costă 749 lei. Evolio Shop are și o ofertă specială, ce implică un card microSD de 8 GB inclus la pachet. Evolio X8 Fusion rulează Android 4.2 și este dotată cu un procesor quad core Rockchip RK3188T de 1.4 GHz, plus un display Super HD IPS de 7.85 inch, cu rezoluție de 1024 x 768 pixeli.

Dotările acestui device includ 8 GB spațiu de stocare, 1 GB RAM, slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB, o cameră de 2 MP în spate și una de 0.3 MP în față. Avem parte și de o baterie de 3900 mAh, iar acest produs cântărește 300 de grame. Tableta suporta Bluetooth și WiFi, are un port mini HDMI și vine cu Norton Mobile Security preinstalat.

Evolio X8 Fusion unboxing: cea mai subțire tableta autohtonă, cu super tastatură la pachet; O poți avea la CONCURS! (Video)

știu că vreți să aflați neapărat detalii legate de concurs. Tableta cu tastatură la pachet poate fi a voastră, dacă faceți dovada că urmăriți pagina de Facebook Evolio și dovada că ați intrat pe pagina Evolio dedicată lui X8 de pe site-ul acestora. Apoi trebuie să postați un comment la articolul de unboxing sau review al lui Evolio X8, cu răspuns la întrebarea: "de ce aveți nevoie de această tabletă?". în final, dați share la clip sau la acest articol pe Facebook.

Trimiteți pe mail la concurs(a)mobilissimo.ro dovezile menționate mai sus (4 capturi de ecran), iar mailul trebuie să aibă subiectul "Evolio X8 - Concurs". Va trebui să menționați și un nume real, număr de telefon și adresa. Vom anunța câștigătorul la o săptămână după publicarea review-ului, iar tragerea la sorți se va face prin random.org.

Evolio X8 Fusion prețuri actualizate:

​​

Evolio X8 Fusion unboxing
 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×