Sony Își vinde divizia Vaio PC, separa secțiunea TV Într-o companie separată

Autor:  | Publicat în:  Sony 720 ori
<b>Sony Își vinde divizia Vaio PC, separa secțiunea TV Într-o companie separată</b>Sony își continuă transformarea către o companie modernă, deși asta înseamnă și unele sacrificii. Astăzi aflăm că Sony și-a vândut segmentul Vaio PC și a separat zona TV într-o companie separată. &nbsp; Aflați că în această...

Sony își continuă transformarea către o companie modernă, deși asta înseamnă și unele sacrificii. Astăzi aflăm că Sony și-a vândut segmentul Vaio PC și a separat zona TV într-o companie separată.

Aflați că în această săptămână segmentul PC și laptop Vaio, dar și brandul Vaio au fost vândute către Japan Industrial Partners. Tranzacția va fi încheiată în martie 2014, iar ramura TV va deveni o entitate separată de compania mama Sony până în iunie 2014. Sony motivează deciziile prin faptul că cererea de PC-uri a scăzut, dar și faptul că seria Vaio nu a generat vreun hit în ultimul an.

Dacă ne uităm la ediția CES din acest an, remarcăm că nu există vreun model nou cu potențial de hit. Sony afirma clar că nu va mai produce designuri sau produse PC și că produsele Vaio existente acum sunt ultimele din această gamă. Sony a prezis pierderi anuale de 1.1 miliarde de dolari pentru 2013, dar anul fiscal nu e gata încă pentru companie.

Sony va tăia și 5000 de joburi la nivel global până la finalul acestui an, deci tranziția companiei e destul de evidentă. Puteti discuta pe aceasta tema pe forumul Mobilissimo.ro, unde exista deja numeroase idei si pareri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×