Mobicast 22: Podcast Mobilissimo.ro despre Google I/O 2014, concursuri noi și lansarea lui LG G3 În România (Audio & Video)

1.578 ori
<b>Mobicast 22: Podcast Mobilissimo.ro despre Google I/O 2014, concursuri noi și lansarea lui LG G3 În România (Audio & Video)</b>A fost o săptămână plină de lansări, dar și plină de întrebări pe care ni le-ați adresat pe canalul YouTube, cu nu mai puțin de 118 comentarii fiind strânse la ultimul Mobicast. Pentru ele vă mulțumim și acum hai să trecem la treabă!...

A fost o săptămână plină de lansări, dar și plină de întrebări pe care ni le-ați adresat pe canalul YouTube, cu nu mai puțin de 118 comentarii fiind strânse la ultimul Mobicast. Pentru ele vă mulțumim și acum hai să trecem la treabă! începem cu lucrurile cele bune și anume concursurile! Avem pentru voi o tabletă Allview Viva H7 Life, pe care v-o oferim la concurs, iar acest produs ajunge în magazine de abia pe 1 iulie.

între timp rămâne valabil și concursul care va aduce un Allview A5 Smiley, care a primit recenzie full Mobilissimo.ro, pe care o veți vedea în curând. în această săptămână, pe 26 iulie a avut loc lansarea lui LG G3 în România, în cadrul unui eveniment la care a participat colegul Claudiu Sima, realizând un scurt hands on. Telefonul va sosi foarte curând la teste, deci vom reveni cu un review detaliat despre acest prim handset cu ecran QHD din România.

între timp am aflat și câteva date care ar merita marcate în calendar: 19 septembrie pentru lansarea lui iPhone 6 și 5 septembrie pentru Galaxy Note 4 și Galaxy S5 Prime Galaxy F, dar și Sony Xperia Z3. în acea perioadă are loc IFA 2014, deci ne așteptăm și la alte lansări. Am văzut și o machetă cu iPad Air 2 cu câteva zile în urmă, cu butoane mai puțin ieșite în evidență și mai puține orificii ale difuzoarelor, dar și un corp mai subțire.

O lansare importantă a fost cea a lui Nokia X2, care upgradeaza precesorul sau, aducând acum 1 GB RAM, ecran de 4.3 inch și camera de 5 MP cu blitz. Allview a lansat gama Impera, care include două telefoane Windows Phone 8.1 și o tabletă Windows 8.1 with Bing. Primul telefon are ecran de 4.7 inch și procesor quad core Snapdragon, iar numele său este Allview Impera I. El costă 699 lei, iar celelalt model se numește Impera S, are un ecran de 5 inch, procesor quad core, 8 GB stocare și camera de 8 MP, plus preț de 749 lei. Tableta Allview Impera i8 are procesor 64 bit, 1 GB RAM și ecran de 8 inch, iar ca preț, ea sosește la 849 lei.

Tot pe piața locală am avut mega reduceri de la eMAG.ro, cu o revoluție a prețurilor care ne-a adus un LG G2 la 1469 lei, Nexus 5 la 1279 sau un Nexus 7 2012 la doar 399 lei. Utok a lansat un smartphone octa core de doar 999 lei, iar evenimentul săptămânii a fost în mod clar cel Google I/O. în cadrul sau Google a prezentat inițiativa Android One, legată de terminalele cu preț sub 100 de dolari și cel mai nou software posibil.

Am văzut și Android Fit la acest show, Android Auto, Android TV și chiar un mic teaser pentru următorul release Android, numit deocamdată Android L. Despre designul său (Material Design) am discutat puțin în Mobicast și nu pot spune că sunt foarte impresionat de primele capturi de ecran. Samsung a anunțat un smartwatch cu Android Wear, Gear Live, care e deja disponibil la comandă, ca și LG G Watch. Pentru Moto 360 mai avem de așteptat..

Am trecut apoi la întrebări care au inclus și "ați primit vreodată același device de 2 ori, de la 2 retaileri diferiți?", "ce alte site-uri mai aveți?", "cât va costa Galaxy Note 4" sau "care sunt jocurile tale din copilărie?". în plus ați aflat cu cine țin acum la Mondial, având în vedere că a fost eliminată Coasta de Fildeș și ați descoperit care cred eu că e cel mai fluid sistem de operare.

în zona Diverse am vorbit despre reclamele proaste tranmise de TVR odată cu Mondialul, inclusiv cea la KFC cu Cristiano Ronaldo și engleză să de baltă, plus oribila reclama la băutură Patriot. V-am recomandat o carte și la final 3 jocuri disponibile acum pe Android, dintre care 2 inspirate de filme din cinema: Transformers Age of Extinction și How to Train Your Dragon 2.

Baftă la concursuri, nu uitați să puneți întrebări și pe forum și ne auzim la Mobicast 23!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×