Google colaborează cu MediaTek pentru dezvoltarea lui Android One

841 ori
<b>Google colaborează cu MediaTek pentru dezvoltarea lui Android One</b>Google a ales drept unul dintre partenerii strategici pentru dezvoltarea lui Android One pe producătorul taiwanez de procesoare MediaTek. Anunțat în cadrul lui Google I/O 2014, proiectul Android One presupune crearea de terminale Android cu preț...

Google a ales drept unul dintre partenerii strategici pentru dezvoltarea lui Android One pe producătorul taiwanez de procesoare MediaTek. Anunțat în cadrul lui Google I/O 2014, proiectul Android One presupune crearea de terminale Android cu preț accesibil și cu software adus la zi constant.

Google a menționat handseturi cu preț sub 100 de dolari, iar MediaTek are deja soluțiile sale pe numeroase telefoane și tablete cu prețuri mici. Există un număr de potențiali clienți în jurul a 1 miliard de persoane pe piețele emergente și e vorba aici despre oameni care nu își permit un smartphone. în cadrul Android OneGoogle va oferi un ghid de specificații și software, creând platforme hardware de referință.

Ele vor fi folosite ca model pentru a construi viitoare telefoane cu preț accesibil. Google promite că va oferi cel mai nou software partenerilor săi, inclusiv celor de la MediaTek. în cadrul lui I/O am văzut și un prim telefon One, unul produs de compania indiană Micromax. El vine cu display de 4.5 inch, două sloturi SIM și dispune de un procesor dual core MediaTek MT6575.

Proiectul ar putea include și tablete și chiar și televizoare pe viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×