Mobifrance face recenzia lui Eten Glofiish X610

Autor:  | Publicat în:  Eten 1.814 ori
<b>Mobifrance face recenzia lui Eten Glofiish X610</b>Eten a prezentat handsetul Glofiish X610 in cadrul ultimului show Computex din Taiwan, acest telefon PDA utilizand sistemul de operare Windows Mobile 6.1, in tandem cu o interfata personalizata pentru noul hardware. Cei de la Mobifrance au avut ocazia sa...

Eten a prezentat handsetul Glofiish X610 in cadrul ultimului show Computex din Taiwan, acest telefon PDA utilizand sistemul de operare Windows Mobile 6.1, in tandem cu o interfata personalizata pentru noul hardware. Cei de la Mobifrance au avut ocazia sa petreaca ceva timp in compania noului Eten, facand si o recenzie video a acestui telefon pe care o puteti urmari mai jos:

Handsetul foloseste o conexiune Wifi si soseste cu suport Bluetooth, GSM, EDGE si receptor GPS compatibil AGPS. In cutia telefonului descoperim handsetul, un incarcator, 2 stylusuri, 1 headset stereo, o baterie de 1530 mAh, un cablu USB, un CD cu licenta Outlook 2007 si un adaptor pentru priza. Eten inoveaza cu aceasta ocazie conceptul de handset si propune publicului o noua interfata pe Glofiish X610, aceasta purtand numele de SPB Shell.

Putem spune ca UI-ul este chiar reusit, amintind destul de mult de cel de pe terminalele HTC. In meniuri, veti naviga cu ajutorul apasarii cu degetul pe display, iar meniul Home este cu siguranta cel mai util, afisand informatii meteo, detalii despre emailurile dumneavoastre (in special daca aveti configurata functia Push Mail), SMS-urile primite, apelurile ratate, volumul audio, data si ora si urmatoare 2 intalniri din calendarul dumnevoastra.

Noul Eten se conecteaza excelent la Wifi, dar mobilitatea dumneavoastra va fi limitata, in vreme ce Outlook se comporta excelent cand vine vorba de email, terminalul demonstrandu-si natura de PDA. In ce priveste GPS-ul, un chipset SirfIII este la posturi, iar pozitionarea globala se realizeaza rapid, cu aportul softului Garmin (versiunea 4 sau 5). In plus puteti folosi Google Maps, iar in cele din urma ne declaram placut surprinsi de potentialul multimedia al telefonului, potentat de procesorul de 400 MHz incorporat.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×