Noi imagini cu BlackBerry Storm, varianta Verizon

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.334 ori

BlackBerry Storm se apropie de lansare, sau cel putin asa arata numarul crescut de imagini spion cu acest telefon cu branding Verizon, a carui data de aparitie este incerta. Noile imagini ale handsetului nu aduc in atentia noastra vreo noutate in legatura...

BlackBerry Storm se apropie de lansare, sau cel putin asa arata numarul crescut de imagini spion cu acest telefon cu branding Verizon, a carui data de aparitie este incerta.

BlackBerry Storm spyshot

Noile imagini ale handsetului nu aduc in atentia noastra vreo noutate in legatura cu acest terminal, dar trebuie sa mentionam ca el arata foarte bine. In vreme ce ultimele imagini spion de acest gen prezentau interfata promitatoare a primului BlackBerry cu touchscreen, acum ii admiram inca o data fatada si senzorul camerei de 3.2 megapixeli.

Observam si prezenta unui mecanism care permite detasarea fara probleme a bateriei si lookul metalic atractiv al telefonului. Acest handset Verizon pare foarte rezistent, dar am dori mai degraba un anunt oficial si detalii in legatura cu pretul si data sa de lansare in Europa, decat spyshoturi peste spyshoturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×