Mobile World Congress 2008 isi confirma invitatii

1.405 ori
<b>Mobile World Congress 2008 isi confirma invitatii</b>Showul Mobile World Congress se apropie si vom fi acolo sa va tinem la curent cu ultimele noutati din lumea telefoniei mobile. In cazul in care nu stiati acest eveniment este acelasi care purta pana acum numele de 3GSM. O excursie in Spania este necesara,...

Showul Mobile World Congress se apropie si vom fi acolo sa va tinem la curent cu ultimele noutati din lumea telefoniei mobile. In cazul in care nu stiati acest eveniment este acelasi care purta pana acum numele de 3GSM.

O excursie in Spania este necesara, de vreme ce showul are loc in Barcelona, iar printre invitati se numara personalitati de marca, gen:

    * Arun Sarin, CEO, Vodafone
    * Wang Jianzhou, Chairman si CEO, China Mobile
    * John Chambers, Chairman si CEO, Cisco
    * Masao Nakamura, Presedinte si CEO, NTT DoCoMo
    * Olli-Pekka Kallasvuo, Presedinte si CEO, Nokia
    * Cesar Alierta, Chairman si CEO, Telefonica
    * Paul Jacobs, CEO, Qualcomm
    * Carl-Henric Svanberg, CEO, Ericsson
    * Masayoshi Son, CEO, Softbank
    * Iqbal Quadir, fondatorul lui GrameenPhone
    * Phuthuma Nhleko, Presedinte al grupului si CEO, MTN
    * Shin-Bae Kim, CEO, SKT
    * Ralph de la Vega, CEO, AT&T Mobile
    * Michael Joseph, CEO, Safaricom
    * Peter Mercier, Seful diviziei mobile si al diviziei digitale, BBC
    * Stanley Fertig, Senior VP, HBO International

In cadrul aceleiasi expozitii vor fi prezente aproximativ 1200 de companii si sute de noi produse si servicii. De remarcat este prezenta companiilor asiatice la acest eveniment, semn ca tehnologia estica incepe sa prinda in Europa, in special televiziunea mobila. Si daca tot am mentionat televiziune, este demna de remarcat si prezenta celor de la BBC si HBO, probabil gata sa lanseze noi variante mobile ale celebrelor programe TV plus o gama variata de servicii. Ramaneti pe mobilissimo.ro, va vom tine la curent live cu tot ce se intampla la Mobile World Congress 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×