Totul despre telefonul concept Sony Ericsson C1i

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.475 ori
<b>Totul despre telefonul concept Sony Ericsson C1i</b>Utilizatorii forumului Esato au o imaginatie extrem de bogata, care deseori ne-a adus pe monitoare terminale care pareau de domeniul SF-ului, dar care in cele din urma au devenit intr-un fel sau altul realitate. Unul dintre acestea este si Sony Ericsson...

Utilizatorii forumului Esato au o imaginatie extrem de bogata, care deseori ne-a adus pe monitoare terminale care pareau de domeniul SF-ului, dar care in cele din urma au devenit intr-un fel sau altul realitate. Unul dintre acestea este si Sony Ericsson C1i, concept pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Acest concept a fost lansat de catre un beta tester de pe forum, care si-a propus sa ne arate noua interfata UIQ a celor de la Sony Ericsson pe un telefon dotat cu touchscreen, produs de acestia. Conceptul nu este doar o idee cool, ci o predictie a noului val de terminale ce vor fi lansate pe piata in urmatorii 2-3 ani, pana cand o tehnologie inovatoare va lua locul celebrului touchscreen.

De remarcat este faptul ca Nokia isi lasa terminalul cu touchscreen asteptat, acesta fiind greu de imaginat, chiar in stadiu de concept, in vreme ce Sony Ericsson este gata de inovatie prin intermediul noii sale interfate. Asemanarea cu interfata lui iPhone este evidenta, in special prin functia CoverFlow, care usureaza in mod semnificativ navigarea in meniuri. Ce planuri are Sony Ericsson in urmatorii ani ne poate spune doar showul 3GSM, care va debuta la Barcelona in februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×