MobileMe nu respecta standardele Apple, afirma Steve Jobs

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.276 ori
<b>MobileMe nu respecta standardele Apple, afirma Steve Jobs</b>Intr-un email trimis angajatilor Apple ieri, Steve Jobs recunostea ca MobileMe a fost lansat prea devreme si nu se ridica la inaltimea standardelor Apple. E-mail-ul, asupra caruia au aruncat o privire cei de la Ars Technica mentioneaza defectele...

Intr-un email trimis angajatilor Apple ieri, Steve Jobs recunostea ca MobileMe a fost lansat prea devreme si nu se ridica la inaltimea standardelor Apple.

E-mail-ul, asupra caruia au aruncat o privire cei de la Ars Technica mentioneaza defectele serviciului MobileMe, dar si cateva solutii care ar fi imbunatatit lansarea sa. Pe langa nevoia de mai mult timp pentru teste, Jobs considera ca Apple ar fi trebuit sa lanseze serviciul treptat si nu sub forma unui "monolit". Spre exemplu, sincronizarea wireless cu iPhone putea fi disponibila prima, urmata apoi de aplicatiile web, lansate treptat (Mail, Calendar etc.).

Steve Jobs isi face "mea culpa" si in legatura cu lansarea simultana a lui MobileMe si iPhone 3G, dar si a software-ului iPhone 2.0 plus App Store. Aflam si ca au existat schimbari in echipa care se ocupa de buna functionare a serviciului defectuos lansat de Apple. Printre acestea se numara si instalarea lui Eddy Cue la carma serviciilor Internet oferite de companie, fie ca e vorba de iTunes, App Store sau MobileMe, noul boss aflandu-se direct in subordinea lui Steve Jobs.

Daca doriti sa aruncati o privire asupra scrisorii CEO-ului Apple o puteti face aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×