Serviciul de stocare Nokia Files on Ovi iese din beta

1.180 ori
<b>Serviciul de stocare Nokia Files on Ovi iese din beta</b>Nokia continua sa lucreze la platforma Ovi, care include mai multe servicii mobile, printre acestea numarandu-se si Files on Ovi, un sistem de stocare online. Files on Ovi permite utilizatorului sa stocheze fisiere, pe care le va putea accesa de pe...

Nokia continua sa lucreze la platforma Ovi, care include mai multe servicii mobile, printre acestea numarandu-se si Files on Ovi, un sistem de stocare online.

Files on Ovi permite utilizatorului sa stocheze fisiere, pe care le va putea accesa de pe computer sau telefonul mobil. Serviciul se afla in faza beta de ceva vreme, dar Nokia tocmai l-a lansat oficial, ceea ce inseamna ca veti plati pentru a-l utiliza. Inainte de a plati, beneficiati de o perioada de proba de 60 de zile, in care veti afla daca Files on Ovi merita banii.

Daca doriti sa utilizati un spatiu de stocare de 10 GB, veti plati 50 de euro, in vreme ce 30 GB va vor costa 115 euro. Cele 2 configuratii sunt bazate pe Windows XP si Vista, continuand traditia Nokia de a ignora utilizatorii de Mac-uri, cand vine vorba de servicii online. Daca va numarati printre utilizatorii de OS Windows care doresc sa testeze serviciul, accesati acest link.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×