iPhone devine "macro" si foloseste un super-blitz

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.179 ori
<b>iPhone devine "macro" si foloseste un super-blitz</b>Exista tot soiul de hackuri ale camerei lui iPhone, care folosesc diferite atasamente si accesorii, dar nimic nu tipa "homebrew" mai mult decat ceea ce puteti vedea in imaginea urmatoare, hackul macro-lentilei. Colin Devroe este autorul acestei inventii,...

Exista tot soiul de hackuri ale camerei lui iPhone, care folosesc diferite atasamente si accesorii, dar nimic nu tipa "homebrew" mai mult decat ceea ce puteti vedea in imaginea urmatoare, hackul macro-lentilei.

Colin Devroe este autorul acestei inventii, folosind o lentila unui aparat foto "decedat" si banda adeziva. Acest hack permite terminalului produs de Apple sa faca poze mai mult decat decente, cel putin la o distanta mica, dar doar in conditii de buna luminozitate. Aici intra in scena un alt hack, creat de asemenea de Colin, care ne prezinta de data aceasta un mega-blitz pentru iPhone.

Acesta are dimensiuni impresionante si este destul de puternic, aducand cu o combinatie dintre accesoriile unui scafandru si un robot. Dotandu-va iPhone-ul cu o camera hackuita si un blitz, de asemenea hackuit, aveti garantia ca terminalul dumneavoastra va face in sfarsit poze de calitate, dar dimensiunile sale vor fi prejudiciate. Pe cand o solutie incorporata pentru camera, Apple?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×