Mobilissimo și-a luat zborul spre Barcelona! Gata de MWC și gata de Galaxy S5!

1.443 ori
<b>Mobilissimo și-a luat zborul spre Barcelona! Gata de MWC și gata de Galaxy S5!</b>Probabil știți că la finalul acestei săptămâni va fi fervoare mare atunci când la Barcelona vor începe primele conferințe din cadrul Mobile World Congress 2014. Luni avem evenimentul Samsung Unpacked, iar astăzi a început și aventura...

Probabil știți că la finalul acestei săptămâni va fi fervoare mare atunci când la Barcelona vor începe primele conferințe din cadrul Mobile World Congress 2014. Luni avem evenimentul Samsung Unpacked, iar astăzi a început și aventura Mobilissimo.ro, în pregătirea MWC, trimisul nostru, Zsolt Tamássy plecând spre Barcelona.

Același Zsolt a fost trimisul nostru și în 2011 și 2012, oferindu-ne în total peste 200 de materiale video cu hands on-uri și conferințe filmate integral. Plecarea a avut loc astăzi la ora 15:50, iar Zsolt se află deja în Barcelona. Mobilissimo are invitație la evenimentul Huawei și Nokia, dar și la cel Samsung, HTC și Sony.

Pe lângă participarea la conferințe, vom realiza și 2 interviuri cu oficiali HTC și Lenovo și ca în fiecare an vom vedea ce surprize aduce Allview la standul său. E foarte probabil să fim primii care vor reuși să pună mâna pe noul flagship al brașovenilor, modelul X1 Xtreme, anunțat cu câteva zile în urmă. Vom avea parte și de o serie de relatări zilnice începând de mâine, un jurnal al lui Zsolt în Barcelona și pățaniile sale pe tărâm spaniol.

Zsolt Tamassy

Startul la maratonul MWC se dă oficial pe 23 februarie la ora României 16:00, cu ocazia unui eveniment Huawei. Acolo e posibil să vedem un smartphone cu ecran de 6 inch și terminale octa core, poate și câteva tablete low end. Nokia și Samsung au evenimente în cea mai fierbinte zi de la MWC, 24 februarie, adică luni. Acolo așteptam debutul lui Nokia X, primul telefon Nokia cu Android, dar și al lui Samsung Galaxy S5, Galaxy Gear 2 și al seriei de tablete Galaxy Tab 4.

Sony și HTC nu ne-au comunicat încă detaliile despre evenimentele lor, iar marea necunoscută în ecuație este LG, care nu ne-a trimis vreo informație, deși am solicitat acest lucru. De la ei îl așteptăm pe LG G2 Mini, un terminal care promite mult și cred că vom vedea și un smartwatch la MWC. Pe YouTube vom realiza o listă separată cu clipuri/conferințe/hands on de la evenimentele și standurile MWC și vom posta imagini și informații în premieră pe pagina noastră de Facebook.

Mobilissimo.ro la MWC 2014

Veți găsi detalii unice de la fața locului și pe Twitter, dar și pe Forum, unde avem un topic dedicat actualizat la secundă de admini. Ca de obicei ținem pumnii lui Zsolt să aibă toate condițiile tehnice favorabile la eveniment și speram să nu aibă dificultăți cu Internetul, cum a fost cazul în anii trecuți. Deocamdată, el ne transmite că vremea e frumoasă la Barcelona, iar Zsolt are 3 zile la dispoziție să se destindă și să viziteze frumosul oraș catalan. Motivul plecării timpurii e faptul că nu am găsit un avion disponibil la o dată mai apropiată, dar la urma urmei cine nu și-ar dori 3 zile în Barcelona?

Sunt sigur că vom vedea și noutăți legate de Firefox OS și de Tizen OS și încă aștept ca Google să ne mai surprindă cu un stand precum acel din urmă cu 2 sau 3 ani, atunci când crease un fel de trenuleț plin de terminale Android care mergea non stop pe sine. Suntem extrem de curioși să vedem ce lansează HTC la MWC, mai ales că recent au semi confirmat că au un eveniment mare la final de martie, deci HTC M8 debutează atunci probabil.

Mobilissimo și-a luat zborul spre Barcelona! Gata de MWC și gata de Galaxy S5!

Mă aștept să vedem un smartwatch, poate noi modele midrange Desire sau poate o tabletă surpriză. De la Samsung nu sunt surprize, deoarece Galaxy S5 a fost subiectul a multe scăpări, în vreme ce Galaxy Gear 2 e un mister total. și tabletele Galaxy Tab 4 sunt arhicunoscute, deci doar designul și funcțiile lui Galaxy S5 ne vor mai uimi. Așteptăm și o invazie chineză în Barcelona, prin prezența celor de la Oppo, Xiaomi și Meizu, dacă se vor prezenta toți acești 3 producători cu speranțe mari de cucerire a Europei în perioada următoare.

Sunt sigur că vom vedea și un demo al lui Tegra K1 și poate și un Qualcomm Snapdragon superior versiunii 805. Va fi o perioadă ocupată, frenetică, interesantă și vă mulțumim că ne urmăriți și sunteți alături de noi și de Zsolt. Ne veți găsi în fiecare zi cu materiale noi pe toate canalele noastre de socializare și publicare de content media. MWC 2014 here we come!

Mobilissimo la Mobile World Congress din Barcelona

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×