Mod de pierdere a timpului: Incarca-ti telefonul mobil cu o lanterna

1.044 ori
<b>Mod de pierdere a timpului: Incarca-ti telefonul mobil cu o lanterna</b>Oamenii descopera metode din ce in ce mai ciudate de a-si dota telefoanele, iar demonstratia de azi pare una dintre cele mai ciudate. Cine ar dori sa modifice o lanterna pentru a fi folosita pentru a-si incarca telefonul celular? Se pare ca cineva pe nume...

Oamenii descopera metode din ce in ce mai ciudate de a-si dota telefoanele, iar demonstratia de azi pare una dintre cele mai ciudate. Cine ar dori sa modifice o lanterna pentru a fi folosita pentru a-si incarca telefonul celular? Se pare ca cineva pe nume "Kipkay" a avut aceasta ingenioasa idee.

Atunci cand folositi telefonul celular pentru a inlocui camera foto, player-ul MP3 ori dispozitivul portabil GPS, e normal ca durata de viata a bateriei, sa nu mai fie atat de lunga pe cat era inainte. Acum aveti ceva la indemana, pentru incarcare (si va face lumina la nevoie).

Totusi, ce n-a stiut Kipkay, este ca aceste dispozitive de incarcat, sunt deja pe piata de cativa ani, si se vand cu doar cativa dolari in plus fata de lanterna modificata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×