Mod de pierdere a timpului: Incarca-ti telefonul mobil cu o lanterna

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.017 ori
<b>Mod de pierdere a timpului: Incarca-ti telefonul mobil cu o lanterna</b>Oamenii descopera metode din ce in ce mai ciudate de a-si dota telefoanele, iar demonstratia de azi pare una dintre cele mai ciudate. Cine ar dori sa modifice o lanterna pentru a fi folosita pentru a-si incarca telefonul celular? Se pare ca cineva pe nume...

Oamenii descopera metode din ce in ce mai ciudate de a-si dota telefoanele, iar demonstratia de azi pare una dintre cele mai ciudate. Cine ar dori sa modifice o lanterna pentru a fi folosita pentru a-si incarca telefonul celular? Se pare ca cineva pe nume "Kipkay" a avut aceasta ingenioasa idee.

Atunci cand folositi telefonul celular pentru a inlocui camera foto, player-ul MP3 ori dispozitivul portabil GPS, e normal ca durata de viata a bateriei, sa nu mai fie atat de lunga pe cat era inainte. Acum aveti ceva la indemana, pentru incarcare (si va face lumina la nevoie).

Totusi, ce n-a stiut Kipkay, este ca aceste dispozitive de incarcat, sunt deja pe piata de cativa ani, si se vand cu doar cativa dolari in plus fata de lanterna modificata.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×