Modă și Mango pe LG Jil Sander, un telefon Windows Phone 7.5 elegant

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.197 ori
<b>Modă și Mango pe LG Jil Sander, un telefon Windows Phone 7.5 elegant</b>LG colaborează cu faimoasa casa de modă Jil Sander pentru a personaliza un telefon nou Windows Phone 7.5 destinat publicului din Europa. Terminalul vine cu accesorii personalizate și este primul handset realizat în colaborare cu această casă de...

LG colaborează cu faimoasa casa de modă Jil Sander pentru a personaliza un telefon nou Windows Phone 7.5 destinat publicului din Europa. Terminalul vine cu accesorii personalizate și este primul handset realizat în colaborare cu această casă de modă.

LG Jil Sander vine cu un ecran de 3.8 inchi, cu rezoluție 480 x 800 deja clasică pentru telefoanele cu OS WP7. Dotările sale includ un CPU Qualcomm de 1 GHz, 16 GB memorie internă și o baterie de 1500 mAh, deci nimic surprinzător aici. în partea din spate se afla o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și suport pentru captura 720p HD.

LG Jil Sander

Remarc faptul că acest terminal are un design similar cu al lui LG Optimus 7, deci poate fi considerat un succesor al acestuia. Jil Sander ne oferă smartphone-ul într-o combinație de negru și gri, cu o dungă albastră care "curge" în părțile laterale ale device-ului. în plus, Mango OS a fost personalizat de către casa de modă cu o aplicație specială și un hub special. Prin intermediul acestora vom vedea cele mai noi colecții de modă și descoperi cele mai apropiate magazine Jil Sander.

Prețul telefonului este de 300 de euro, iar el este disponibil în Italia, Germania, Austria, Marea Britanie și Franța. Iată și un clip promoțional:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×