Un presupus iPhone 7 apare sub formă de prototip într-un clip filmat în fabrica Foxconn… probabil fals (Video)

844 ori
<b>Un presupus iPhone 7 apare sub formă de prototip într-un clip filmat în fabrica Foxconn… probabil fals (Video)</b>Tratăm cu extrem de multă precauţie zvonurile care implică scăpări de iPhone-uri şi iPad-uri noi, ştiut fiind faptul că Apple e cea mai secretoasă companie tech din lume. Acestea fiind spuse, şansele sunt mici ca modelul de mai jos să fie cu...

Tratăm cu extrem de multă precauţie zvonurile care implică scăpări de iPhone-uri şi iPad-uri noi, ştiut fiind faptul că Apple e cea mai secretoasă companie tech din lume. Acestea fiind spuse, şansele sunt mici ca modelul de mai jos să fie cu adevărat iPhone 7, dar câtă vreme există o posibilitate de 1%, o vom investiga.

Se pare că acest clip cu un presupus prototip iPhone 7 ar fi fost filmat la o fabrică Foxconn. E amuzantă oarecum regia acestui clip, mai ales că spre final se aude cineva strigând "hei" şi teoretic apare şi cineva care îl prinde pe muncitorul care filma. La un moment dat apare şi un logo Foxconn atunci când se aude strigătura, de parcă cineva încearcă din greu să facă acest clip să pară real.

Un presupus iPhone 7 apare sub formă de prototip într-un clip filmat în fabrica Foxconn… probabil fals (Video)

Nici telefonul nu e prea convingător, având alura unui Huawei, muchii foarte înguste şi lipsindu-i butonul Home. Camera principală se afla în mijlocul zonei din spate şi nu are blitz, ceea ce e foarte bizar. Camera frontală e centrată şi oricât de diferit ar fi designul lui iPhone 7, Apple nu ar face schimbări atât de radicale peste noapte.

Şansele sunt minuscule spre zero ca acest clip să fie real, dar ne intrigă faptul s-ar agita nişte zvonaci să regizeze şi filmeze un asemenea video. Vouă cum vi se pare tentativa lor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×