Nokia Aeon este real si se vinde pe anunturi.mobilissimo.ro (Made in China)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.160 ori
<b>Nokia Aeon este real si se vinde pe anunturi.mobilissimo.ro (Made in China)</b>V-am prezentat numeroase telefoane concept pe Mobilissimo, dar nici unul atat de celebru ca Nokia Aeon, telefon care se pare ca ar exista in teste in laboratoarele de cercetare ale finlandezilor. Avem si noi Aeon-ul nostru, dar in varianta chinezeasca, la...

V-am prezentat numeroase telefoane concept pe Mobilissimo, dar nici unul atat de celebru ca Nokia Aeon, telefon care se pare ca ar exista in teste in laboratoarele de cercetare ale finlandezilor. Avem si noi Aeon-ul nostru, dar in varianta chinezeasca, la vanzare pe anunturi.mobilissimo.ro.

In cazul in care nu doriti varianta "Made in China" ci pe cea autentica veti mai avea de asteptat, de vreme ce zvonul despre existenta lui Aeon are nevoie de o confirmare serioasa. Site-ul chinezesc NetEase ne ofera si o imagine cu acest terminal si aflam ca Aeon va include display(-uri) touchscreen, o noua forma de design plus o tastatura touch interactiva Nokia. Desi este posibil sa mai avem de asteptat pana ce telefonul va fi pus in vanzare, inovatiile sale ar putea fi incluse in noi terminale produse de finlandezi.

Este interesant faptul ca telefonul este atat de slim si se desface in mai multe parti, cea inferioara semanand cu acel keypad interactiv mentionat anterior. Cum ramane cu proiectul Nokia Tube? Sa fie Aeon de fapt terminalul touchscreen mult-asteptat? Cum ar fi ca in perioada de Craciun a acestui an sa vedem pe piata atat modelul XpressMedia Tube, cat si pe cel Aeon? Cu drag de la mosul din Laponia, sau poate din Espoo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×