SK Telecom a inventat telefonul care face curatenie

919 ori
<b>SK Telecom a inventat telefonul care face curatenie</b>De fapt toata treaba o va face un robotel circular, inventat de aceeasi companie, dar gadgetul va fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Astfel, in loc sa lasati curatenia in grija menajerei sau a unei rude, puteti acum sa comandati...

De fapt toata treaba o va face un robotel circular, inventat de aceeasi companie, dar gadgetul va fi controlat prin intermediul telefonului mobil. Astfel, in loc sa lasati curatenia in grija menajerei sau a unei rude, puteti acum sa comandati robotului-aspirator sa porneasca la orice ora, printr-un simplu apel sau SMS.

Distractia nu se termina aici! Utilizatorul va putea viziona in timp real "aventurile" robotului sau circular, in timp ce acesta curata si lustruieste. Evident, segmentul de public catalogat drept "geeks" probabil deja stie un milion de alte utilizari ale combinatiei robot de curatenie-telefon mobil, dar primul lucru care ne vine in minte este faptul ca am putea trage cu ochiul la tot ce se intampla cand nu suntem acasa.

Care este urmatorul pas? Deja exista mai mult sau mai putin legalele aplicatii prin care putem controla downloadurile de pe site-uri de torrente cu ajutorul telefonului mobil, acum si acest robot de curatenie "teleghidat"... R2D2 din Star Wars devine din ce in ce mai real, dar cata vreme gadgeturile noastre sunt controlate prin telefonul mobil, e OK. Oare cati dintre utilizatorii inventiei celor de la SK Telecom se vor uita pe sub fuste folosind robotul si telefonul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×