Modulul Moto 5G este acum compatibil și cu Motorola Z2 Force; Are și rol de powerbank mai nou

1.007 ori
<b>Modulul Moto 5G este acum compatibil și cu Motorola Z2 Force; Are și rol de powerbank mai nou</b>Printre primele companii de pe piață ce și-au anunțat intențiile de a lansa un telefon 5G s-a numărat și Motorola, companie care a făcut asta într-un mod mai diferit, prin intermediul unui modul. Este vorba despre 5G Moto Mod

Printre primele companii de pe piață ce și-au anunțat intențiile de a lansa un telefon 5G s-a numărat și Motorola, companie care a făcut asta într-un mod mai diferit, prin intermediul unui modul. Este vorba despre 5G Moto Mod, accesoriu ce se atașa magnetic lui Motorola Moto Z3 și care de astăzi este compatibil și cu telefonul Moto Z2 Force după cum aflăm chiar prin intermediul companiei producătoare. 

Acest modul 5G despre care vorbim este iată acum compatibil cu 3 dintre telefoanele modulare Motorola și anume Moto Z3, Moto Z4, respectiv Moto Z2 Force. Odată cu acest anunț descoperim că modulului i-au fost aduse și câteva upgrade-uri, astfel că acum are și rol de powerbank, putând alimenta telefonul în situația în care bateria este pe descărcate.

Se promit și viteze superioare de donwload în rețeaua 5G Verizon, rețea disponibilă acum în 9 orașe americane după cum urmează: Atlanta, Chicago, Detroit, Denver, Indianapolis, Providence, St. Paul, Minnaepolis și Washington DC. Nu în ultimul rând suntem informați că telefonul Moto Z2 Force va primi un update software pentru a suporta acest modul 5G. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×