Moș Crăciun Îți aduce orice cadou dorești de la Quickmobile.ro, În valoare de 500 de RON! Iată cum poți intra În posesia lui (Concurs)

Autor:  | Publicat în:  Concurs 3.598 ori
<b>Moș Crăciun Îți aduce orice cadou dorești de la Quickmobile.ro, În valoare de 500 de RON! Iată cum poți intra În posesia lui (Concurs)</b>Pentru că săptămâna viitoare e Crăciunul, ar fi cazul că Moșu&#39; să vă aducă și gadgeturi, nu credeți? Ei bine, Mobilissimo.ro vă oferă din partea Quickmobile.ro posibilitatea de a câștiga produse în valoare de 500 de RON din oferta...

Pentru că săptămâna viitoare e Crăciunul, ar fi cazul că Moșu' să vă aducă și gadgeturi, nu credeți? Ei bine, Mobilissimo.ro vă oferă din partea Quickmobile.ro posibilitatea de a câștiga produse în valoare de 500 de RON din oferta acestui retailer.

Tot ce trebuie să faceți este să postați un comentariu la acest articol, în care să răspundeți la întrebarea "ce produs sau produse în valoare de până la 500 de lei ați dori cadou de la QuickMobile?", împreună cu link-ul către produsul dorit, după care să trimiteți un mail la concurs@mobilissimo.ro cu subiectul ”Cadouri Quckmobile.ro”, iar acesta să conțină captura de ecran a comentariului și link inclus spre produsele Quickmobile.ro dorite.

Veți include evident și numele real, adresa și numărul de telefon. Avem și un clip pentru voi, în care vă oferim câteva idei despre ce produse ați putea alege, din categorii variate, de la telefoane și tablete la gadgeturi inedite, precum mănuși Bluetooth sau chiar smartwatch-uri. Spre exemplu, Moșu' vă poate aduce un Nokia X2, telefon cu Android personalizat de Nokia, care costă fix 499.90 lei, încadrându-vă astfel în valoarea maximă de 500 lei.

Puteți cumpăra și două modele Nokia Asha 503, fiecare la 249.9 lei, unul pentru bunica și unul pentru bunicul. Apoi există în oferta Quickmobile.ro modele Samsung Galaxy Young 2 la preț de 359 lei și pentru fanii Sony, avem un Xperia E1 la 399 lei. Pentru fetițe există un Samsung Galaxy Y Hello Kitty la 399 lei. Pe partea de tablet găsiți 2 modele Lenovo, A3300 și A1000L, fiecare la 399 lei.

Gadgeturile care se încadrează în preț abundă și includ și un ceas Mykronoz de 399 lei, o brățară de fitness Mio Linksport, cu sensor pentru puls și preț de 449 lei, dar și o cameră wireless cu vedere nocturnă la preț de 499.9 lei. Faimosul Fitbit Flex, cea mai celebră brățară de fitness, costă, la rândul său, 499 lei, iar Sony Smartband ajunge la 399 lei. Accesoriile includ căști Sony cu microfon, tastaturi și huse originale pentru telefon și tabletă, dar și ineditele mănuși cu Bluetooth, pe care le vedeți prezentate amuzant într-un clip video pe Quickmobile.ro.

Nu uitați și de Google Chromecast, dongle pentru streaming care costă doar 249 lei la QuickMobile, astfel că puteți cumpăra 2 și să vă încadrați în suma de 500 lei. Comentariul câștigător va fi extras pe 21 decembrie la ora 21, iar produsele vă vor ajunge gratuit prin curier, la fix pentru Crăciun. Vă puteți alege cadourile de aici!

Multă baftă și sărbători fericite!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×