The Wolf Among Us Review (ASUS MeMo Pad 7 ME572C): Încă un graphic novel genial de la Telltale Games (Video)

836 ori
<b>The Wolf Among Us Review (ASUS MeMo Pad 7 ME572C): Încă un graphic novel genial de la Telltale Games (Video)</b>Telltale Games sunt cunoscuți pentru faptul că au transformat The Walking Dead în cel mai de succes graphic novel din lume și acum au repetat succesul cu The Wolf Among Us. Acest joc a fost testat de noi pe tableta ASUS MeMo Pad 7 ME572C, iar episodul...

Telltale Games sunt cunoscuți pentru faptul că au transformat The Walking Dead în cel mai de succes graphic novel din lume și acum au repetat succesul cu The Wolf Among Us. Acest joc a fost testat de noi pe tableta ASUS MeMo Pad 7 ME572C, iar episodul 1 al seriei The Wolf Among Us a fost lansat recent pe Android, fiind gratuit.

Restul de episoade costa cam 4.49 euro fiecare și în total sezonul 1 oferă acces la 5 episoade. Acest joc e bazat pe comic bookurile din seria Fables, ale lui Bill Willingham. Titlul e de tip point and click și va permite să alegeți diferite acțiuni pe care să le facă personajele, inclusiv replici, secvențe de luptă sau decizii vitale pentru poveste. Fiecare alegere influențează desfășurarea jocului și personalitatea lui Bigby Wolf, personaj principal. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe ecran pe optiunea dorita.

Acțiunea are loc în 1986, an în care o serie de creaturi mistice se ascund în New York. Printre ei se număra Albă ca Zăpadă, Frumoasă și Bestia, Lupul cel Rău, Donkey Skin, care e o prostituată ce sfârșește ucisă, declanșând acțiunea jocului. Există și un porc și o broască cu care veți interacționa, iar aceste personaje de basm se ascund în piele umană folosind o vrajă specială numită Glamour. Cine nu folosește Glamour și e prins de către șeriful Bigby, e trimis la "Fermă".

The Wolf Among Us

Voi sunteți respectivul șerif, care trebuie să rezolve o sumedenie de conflicte, mai ales cu pădurarul cel nervos și al său topor. Există și o "oglindă oglinjoară", din care puteți afla detalii despre personaje și locul unde se afla ele. Puteți minți, puteți să fiți răi sau buni, cruzi sau miloși. Grafică și atmosfera sunt geniale aici, și "noir" e cuvântul care le definește perfect. Dialogul este excelent scris, iar actorii vocali și muzica sunt perfecți.

Jocul îmbina umorul cu tristețea și violenta într-un mod original și în majoritatea scenelor veți investiga și cauta indicii într-o anumită zonă. în jur de 10 ore de gameplay sunt garantate pentru toate cele 5 episoade. îi acordăm acestui super joc nota 9.5 din 10 și e un candidat foarte solid la titlul de Jocul Anului 2014. îl descărcați de aici pentru Android, de aici pentru iOS, sau de aici pentru Windows Phone.

Prețul actualizat al tabletei îl puteți afla de pe eMAG.ro.

The Wolf Among Us Review (ASUS MeMo Pad 7 ME572C)

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×