Moto G (2015) se afișează în imagini de presă; telefonul vine cu 2 GB memorie RAM și display Full HD

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.409 ori
<b>Moto G (2015) se afișează în imagini de presă; telefonul vine cu 2 GB memorie RAM și display Full HD</b>Pe l&acirc;ngă OnePlus 2, spre sf&acirc;rșitul acestei luni este așteptat și modelul Moto G (2015), telefon ce astăzi ni se prezintă &icirc;ntr-o serie de imagini pentru presă. Totodată, ni se dezvăluie faptul că acesta va sosi cu un display...

Pe lângă OnePlus 2, spre sfârșitul acestei luni este așteptat și modelul Moto G (2015), telefon ce astăzi ni se prezintă într-o serie de imagini pentru presă. Totodată, ni se dezvăluie faptul că acesta va sosi cu un display Full HD de 5 inch și cu 2 GB memorie RAM, upgrade ce va fi apreciat de către fanii brandului.

Lista sa de dotări mai cuprinde un procesor Qualcomm Snapdragon 610 tactatla 1.7 GHz, un chip grafic Adreno 405, și 8 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de adăugare a unui card microSD de până la 128 GB.

Motorola Moto G (2015)

Vom primi conectivitate 4G LTE Cat.4, un port microUSB v2.0, dar și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Carcasa lui Moto G (2015) va cântări 149 grame, în timp ce grosimea sa va fi de aproximativ 11 mm. În ciuda acestor dimensiuni relativ ridicate, noul model va păstra o baterie de 2.540 mAh.

Moto G (2015) se afișează în imagini de presă; telefonul vine cu 2 GB memorie RAM și display Full HD

De asemenea, așa cum aflați chiar zilele trecute, Motorola va aduce certificare IPx7 pe acest device, standard ce oferă protecție pentru scufundarea în apa de până la 1 metru timp de 30 minute. Potrivit informațiilor sosite astăzi în presă, prețul posibil al lui Motorola Moto G (2015) va fi de aproximativ 245$.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×