Moto G 2015 va sosi cu certificare IPx7 pentru rezistență la apă

1.366 ori
<b>Moto G 2015 va sosi cu certificare IPx7 pentru rezistență la apă</b>Din ultimele imagini cu Moto G (2015) pe care le-am văzut, trebuie să recunoaștem faptul că la nivel de design nu au fost schimbate mare lucruri, ci doar aduse c&acirc;teva elemente cu rol estetic ca și acea bandă argintie de pe spate. De asemenea,...

Din ultimele imagini cu Moto G (2015) pe care le-am văzut, trebuie să recunoaștem faptul că la nivel de design nu au fost schimbate mare lucruri, ci doar aduse câteva elemente cu rol estetic ca și acea bandă argintie de pe spate. De asemenea, nici la capitolul hardware nu vom avea adaosuri importante.

Totuși, din câte ni se dezvăluie astăzi, noul G al celor de la Motorola, va include o caracteristică foarte utilă pentru mulți dintre noi, și anume certificare pentru rezistență la apă (30 minute în apă de până la 1 metru). Acest detaliu a fost scăpat pe web prin intermediul unor machete plasate în magazinele din Canada, acestea afișând pe ecran faptul că telefonul vine cu certificare IPx7.

Revenind la hardware, potrivit ultimelor informații aflate, Moto G (2015) va sosi cu display HD de 5 inch, 1 GB RAM, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.4 GHz, baterie de 2.470 mAh și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual. Vom avea la dispoziție și un senzor selfie de 5 megapixeli.

Motorola Moto G (2015) va fi lansat oficial pe data de 28 iulie în cadrul unui eveniment dual ce va avea loc în New York și Londra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×