Windows 10 Mobile a primit o actualizare pentru telefoanele "zombie" rămase în uz, probabil ultima

1.626 ori
<b>Windows 10 Mobile a primit o actualizare pentru telefoanele "zombie" rămase în uz, probabil ultima</b>Cum Windows Mobile/ Windows Phone e în mare un sistem de operare mort, putem să numim telefoanele cu acest OS "zombie". Ei bine de "dincolo de mormânt" vine azi o actualizarea pentru Windows 10 Mobile. Puţinii posesori de handset-uri de gen pot afla..

Cum Windows Mobile/ Windows Phone e în mare un sistem de operare mort, putem să numim telefoanele cu acest OS "zombie". Ei bine de "dincolo de mormânt" vine azi o actualizarea pentru Windows 10 Mobile. Puţinii posesori de handset-uri de gen pot afla detalii mai jos.

Acest update KB4522811 include un changelog măricel şi se axează pe build-ul 15254.597 şi îmbunătăţiri legate de securitate. Se umblă la Windows Defender, la vulnerabilităţi legate de Intel, engine-uri de criptare şi multe altele de gen. E important de menţionat că suportul pentru Windows 10 Mobile se încheie pe 10 decembrie, deci acesta e probabil ultima actualizare de care se mai bucura utilizatorii.

Iată cum sună changelog-ul său:

  • Rezolvă o problemă care făcea ca datele bazate pe Windows Defender Application Control Code Integrity să nu poate fi citite
  • Oferă protecţii contra vulnerabilităţii "Intel® Processor Machine Check Error vulnerability (CVE-2018-12207)". Foloseşte o setare de registry precum în articolul Guidance KB (setare dezactivată în varianta standard)
  • Oferă protecţii contra vulnerabilităţii Intel® Transactional Synchronization Extensions (Intel® TSX) Transaction Asynchronous Abort (CVE-2019-11135). Foloseşte setările de regiştri aşa cum sunt descrise în articolul Windows Client.
  • Actualizări de securitate multiple pentru Microsoft Scripting Engine, Internet Explorer, Windows App Platform, Frameworks, Microsoft Graphics Component, Windows Input and Composition, Microsoft Edge, Windows Fundamentals, Windows Cryptography, Windows Virtualization, Windows Linux, Windows Kernel, Windows Datacenter Networking, Windows Peripherals şi Microsoft JET Database Engine

Windows 10 Mobile s-a lansat în noiembrie 2015, ca succesor pentru WIndows Phone 8.1, dar a fost promovat de Microsoft ca varianta de mobil a lui Windows 10. A sosit pe telefoanele Lumia întâi şi nu a fost primit cu mult mai bine decât predecesorii săi. În 2017 se oprea dezvoltarea activă a platformei şi se păstra doar mentenanţa sa, din cauza lipsei de interes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×