Marques Brownlee ne spune părerea despre MOTO RAZR 2020: "sunt fascinat de el"

2.197 ori
<b>Marques Brownlee ne spune părerea despre MOTO RAZR 2020: "sunt fascinat de el"</b>Cel mai inedit telefon al toamnei anului 2019 este cu siguranţă MOTO RAZR 2019... corecţie, MOTO RAZR 2020, pentru că se lansează în ianuarie. Anunţat în dimineaţa zilei de 14 noiembrie, telefonul pliabil cu clapetă este o reîncarnare a lui Moto RAZR V3..

Cel mai inedit telefon al toamnei anului 2019 este cu siguranţă MOTO RAZR 2019... corecţie, MOTO RAZR 2020, pentru că se lansează în ianuarie. Anunţat în dimineaţa zilei de 14 noiembrie, telefonul pliabil cu clapetă este o reîncarnare a lui Moto RAZR V3 de acum 15 ani, iar Marques Brownlee ne vorbeşte despre noul venit în clipul de mai jos. Hai să aflăm impresiile sale.

Vă reamintesc că acest telefon cu clapeta costă 1500 de dolari, vine exclusiv la Verizon în ianuarie şi mai avem de aşteptat până ajunge şi în Europa, dacă ajunge. De ce este important acest telefon? Nu doar pentru că învie un brand foarte iubit, RAZR, ci şi pentru faptul că debutul sau a fost prefaţat de toate marile companii, de la Xiaomi la Huawei şi Samsung, care au brevetat telefoane pliabile cu format similar…

Revenind totuşi la Marques Brownlee şi impresiile sale, am selectat câteva citate ale Youtuber-ului despre noul telefon cu clapeta:

"Sunt fascinat de el""
"Mecanismul balamalei se simte solid, satisfăcător, premium când e închis şi deschis"
"Faptul că nu avem un pliu în ecran e impresionant"
"Totuşi avem goluri lateral şi o balama cam complexă"
"Partea de jos a ecranului intra uşor în bărbie, ceea ce mi se pare bizar"
"Are o bărbie cam mare acest nou RAZR..."
"Acest telefon e nebunesc de subţire"
"Eu vreau unul, o să vreau unul de gen, dar mai mult ca nostalgie şi throwback, iar cei mai tineri decât mine nu vor înţelege acest lucru"

Marques a tot repetat că a avut lumină proastă la filmări şi că ar fi dorit să filmeze un hands on mai bun, deci a rămas  cu un oarecare regret. Youtuber-ul a declarat şi că spera la o diagonală mai mare şi că are deja destule telefoane cu ecran de 6.2 inch. Mai multe detalii aflaţi în clip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×