Moto X 2016 va sosi într-o carcasă unibody din metal; ar putea fi dezvăluit pe 17 mai

1.350 ori
<b>Moto X 2016 va sosi într-o carcasă unibody din metal; ar putea fi dezvăluit pe 17 mai</b>Mai avem de așteptat o săptămână și un pic până la evenimentul pregătit de către Lenovo, conferință în cadrul căreia vor debuta smartphone-urile Moto G4 și Moto G4 Plus. Tot aici l-am putea vedea și pe Moto X 2016, telefon al cărui design se va schimba

Pentru data de 17 mai, Lenovo a pregătit un eveniment de presă ce va avea loc în India, și în cadrul căruia sunt așteptate smartphone-urile Moto G4, respectiv Moto G4 Plus. Pe lângă aceste dispozitive, l-am putea vedea și pe Moto X 2016, telefon al cărui design se va schimba complet față de generația actuală.

Evan Blass a.k.a @evleaks, ne reconfirmă că fotografia cu Moto X 2016 pe care am văzută-o în luna decembrie a anului trecut, este una pe cât se poate de reală. Așadar, ne așteptăm la un telefon unibody din metal, unul ce va opta pentru un senzor foto generos care aparent iese puțin în evidență.

Tot pe partea din spate vom întâlni logo-ul Motorola și un difuzor la bază. Ca specificații, acest terminal este așteptat să ne aducă un display Full HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon și probabil 3 GB memorie RAM. În cazul în care acest model nu va fi prezentat pe data de 17 mai, atunci îl așteptăm cel mai probabil în toamnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×