Moto X 2017 apare în fotografii hands-on; adoptă o cameră duală și un design nu tocmai arătos

847 ori
<b>Moto X 2017 apare în fotografii hands-on; adoptă o cameră duală și un design nu tocmai arătos</b>Printre avalanșa de leak-uri asociată lui Samsung Galaxy S8 se strecoară astăzi și câteva materiale foto ce ni-l prezintă pe Motorola Moto X 2017. La prima vedere remarcăm faptul că Motorola a luat decizia de a păstra acel inel circular de pe spate ce ne

În mediul online poposesc astăzi primele fotografii reale cu Motorola Moto X 2017, un telefon ce l-am putea vedea anunțat oficial în următoarele luni. Primul detaliu pe care îl remarcăm aici este acela că smartphone-ul va oferi o cameră foto duală nu tocmai inteligent integrată pe carcasa dispozitivului - Motorola optând pentru păstrarea acelui inel circular de pe spate care ne amintește de seria flagship Moto Z.

Moto X 2017

Acesta va fi primul smartphone Motorola cu cameră duală de pe piață și ne putem aștepta să vedem funcții precum posibilitatea de modificare a punctului de focus din fotografii, cea de zoom optic, sau poate chiar posibilitatea de a realiza poze alb-negru. Mai vedem un corp metalic aici, iar pe partea din față un buton home senzitiv cu scanner de amprente.

Moto X 2017

Printre dotările posibile am putea vedea un display Full HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 625, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Cel mai probabil Android 7.0 Nougat va rula din fabrică pe acest dispozitiv mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×