Noi fotografii cu Motorola Moto X (2017) apar pe web, camera duală e prezentă

777 ori
<b>Noi fotografii cu Motorola Moto X (2017) apar pe web, camera duală e prezentă</b>Este momentul pentru un nou leak marca slashleaks, de această dată la ordinea zilei aflându-se noi imagini cu smartphone-ul Motorola Moto X 2017, telefon ce va adopta o carcasă metalică și o cameră foto duală la pachet. Vedem de asemenea și alte elemente

Pe Motorola Moto Z2 Force l-am tot văzut în ultima vreme în scăpări, etalând un corp metalic şi o cameră duală, dar de Moto X (2017) nu prea am mai auzit de când a scăpat în acel clip oficial. Ei bine, azi el revine printr-o serie de fotografii scăpate pe Weibo.

Noul model se află în faza de prototip, apărând în imagini la început de lună, dar şi acum. Similaritatea cu Moto G5 Plus e destul de clară şi cel mai bizar lucru aici e cu siguranţă includerea unui port microUSB şi nu a unuia USB Type C la bord. Primim şi jack audio de 3.5 mm, deci Motorola nu adoptă abordarea de pe Moto Z, care nu avea jack.

Zvonurile afirmă că Moto X (2017) va sosi cu procesor Snapdragon 625, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Ar urma să fie un model upper midrange, ceea ce e o abordare tipică pentru seria "Moto X". Ar trebui să se afle undeva între Moto G5 Plus şi Moto Z2 în portofoliul companiei. Aşteptăm detalii şi despre camera duală şi în ce măsură e similară cu cea a lui Moto Z2 Force.

Șansele sunt mici să ajungă și în Europa, totuși, având în vedere asocierea strânsă cu Verizon. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×