Moto X primește și primele prețuri, Îl subminează pe Nexus 4 aparent

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.727 ori
<b>Moto X primește și primele prețuri, Îl subminează pe Nexus 4 aparent</b>Moto X e neoficial lansat am putea spune, de vreme ce îi știm toate detaliile, i-am văzut designul și mai avem de așteptat o săptămână până la debutul său. Astăzi apar și prețurile sale, care ne duc cu gândul la o subminare a lui Nexus 4,...

Moto X e neoficial lansat am putea spune, de vreme ce îi știm toate detaliile, i-am văzut designul și mai avem de așteptat o săptămână până la debutul său. Astăzi apar și prețurile sale, care ne duc cu gândul la o subminare a lui Nexus 4, care nu a fost chiar cel mai reusit model Nexus din gama sa.

Nexus 4 punea accentul pe un preț foarte scăzut, cel puțin în SUA, rol care va fi preluat de către noul handset Motorola. Se vorbește despre un preț de doar 299 de dolari pentru Moto X și acest preț este fără abonament. Varianta de 32 GB ar putea costa undeva la 349 sau 399 de dolari, iar cu abonament noul model va ajunge să coste chiar și 99 de dolari.

Va fi interesant de văzut cum se poziționează acest model dual core pe piață, mai ales că specificațiile îl fac mai degrabă un rival pentru un iPhone Lite sau modelele Windows Phone, fără a afecta restul gamei Android. Vă reamintesc că pe 1 august Motorola a promis un eveniment de lansare și mă aștept ca până atunci să vedem și un video hands on cu acest telefon ajuns pe web printr-o scăpare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×