Motorola Droid Ultra fotografiat din nou, vine cu "dungi de curse"

1.075 ori
<b>Motorola Droid Ultra fotografiat din nou, vine cu "dungi de curse"</b>știți acele dungi de curse care împodobesc mașinile de viteză, nu? Ei bine, se pare că telefonul Motorola Droid Ultra va fi la rândul său un vitezoman, deoarece e împodobit cu astfel de marcaje. &nbsp; E vorba de o ediție limitată a...

știți acele dungi de curse care împodobesc mașinile de viteză, nu? Ei bine, se pare că telefonul Motorola Droid Ultra va fi la rândul său un vitezoman, deoarece e împodobit cu astfel de marcaje.

E vorba de o ediție limitată a handsetului, care vă reamintesc că nu a fost anunțat oficial încă. Astăzi vedem o nouă imagine cu telefonul, una care corespunde designului ajuns pe web săptămâna trecută. Droid Ultra e un upgrade al lui Droid RAZR HD și se zvonește că ar veni cu ecran Full HD, carcasa rezistenta la apă, praf și contacte dure și probabil și o cameră de 13 MP.

E posibil ca acest model să fie și noul DROID MAXX, varianta de Droid 2013 cu baterie de capacitate mare, dar mai multe vom afla chiar astăzi, pe seara. Se pare ca operatorul Verizon are un eveniment astăzi, iar această firmă și-a asociat mereu brandul cu seria Droid, realizând și niște reclame foarte scumpe și complexe pentru telefoanele Motorola. Nu m-aș mira că aceste modele să nu ajungă oficial în Europa, din păcate... Ce e cert e ca Motorola are nevoie de un flagship modern, un telefon Full HD cu 2 GB RAM si procesor quad core, pentru a nu se baza doar pe Moto X.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×