Moto X4 este certificat de echivalentul FCC din Brazilia; vedem fotografii ale terminalului

983 ori
<b>Moto X4 este certificat de echivalentul FCC din Brazilia; vedem fotografii ale terminalului</b>Din partea Motorola mai așteptăm un debut pe final de lună, cel al smartphone-ului Moto X4 care a avut parte ce ceva leak-uri notabile. Astăzi descoperim că echivalentul FCC din Brazilia tocmai ce a certificat telefonul, oferind astfel și fotografii

Finalul acestei luni se pare că ne va aduce și debutul lui Moto X4, telefon pe care Motorola îl va dezvălui oficial pe data de 24 august, la o zi distanță de marea lansare a lui Note 8. Descoperim astăzi faptul că smartphone-ul Moto tocmai ce a primit certificarea echivalentului FCC din Brazilia fiind dezvăluite astfel fotografii reale ale dispozitivului din mai toate unghiurile posibile, imagini afișate mai jos.

Moto X4

Ce vedem aici este un handset prezentabil la nivel de design, unul ce pare a sosi cu o ramă metalică și panou spate din sticlă sau policarbonat glossy. Avem un scanner de amprente în partea frontală și deasupra ecranului un strat de sticlă 2.5D ce dă un efect mai special. La fel ca Moto Z2 Force și acest model beneficiază de o cameră duală principală, senzorii fiind plasați mai diferit totuși.

Moto X4

Există și o protuberanță a camerei cu pricina găzduită într-o fereastră circulară și observăm portul USB Type-C de la bază și jack-ul audio 3.5 mm. Moto X este așteptat cu suport dual-SIM, procesor Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB RAM și cu 64 GB spațiu intern de stocare. Avem și o baterie de 3000 mAh la interior, iar display-ul este o unitate Full HD de 5.2 inch.

Interesant faptul că senzorul selfie este unul de 5 megapixeli cu deschidere f/1.7. 

Moto X4

Moto X4

Moto X4

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×