Motor de cautare pentru aplicatii mobile, inclus acum in Google

2.039 ori
<b>Motor de cautare pentru aplicatii mobile, inclus acum in Google</b>Google a inceput sa indexeze aplicatii Android si iOS inca din luna iunie, dar avem acum o modalitate mai eficienta de a descoperi cele mai noi si populare aplicatii mobile. Selectand "Android apps" sau "iPhone apps" in sidebar-ul Google si limitandu-va...

Google a inceput sa indexeze aplicatii Androidsi iOS inca din luna iunie, dar avem acum o modalitate mai eficienta de a descoperi cele mai noi si populare aplicatii mobile. Selectand "Android apps" sau "iPhone apps" in sidebar-ul Google si limitandu-va rezultatele cautarilor la aplicatii mobile, veti gasi cu siguranta ceea ce cautati.

Evident, optiunea este disponibila doar pe terminalele Android sau iOS. Gigantul motoarelor de cautare foloseste o metoda diferita de a ordona aplicatiile, in comparatie cu cea folosita pentru magazinele de aplicatii, astfel ca utilizatorii ar putea descoperi noi softuri, cu ajutorul acestei functii.

Din pacate, scurta descriere a softurilor, pe care o prezinta Google odata cu rezultatele cautarii nu este foarte relevanta, deoarece include doar o propozitie, care de obicei promoveaza functiile softului sau alte aplicatii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×