Smartphone-ul care a atins 3GHz: un Motorola Droid 2 cu overclocking; Fals sau adevarat? (Video)

1.399 ori
<b>Smartphone-ul care a atins 3GHz: un Motorola Droid 2 cu overclocking; Fals sau adevarat? (Video)</b>Desi am fost uimiti sa vedem zilele trecute cum un HTC Desire Z a ajuns de la 800 MHz la 1.4GHz prin overclocking, iata ca aceasta performanta a fost depasita. Autorii sunt hackerii de la Team DeFuse, iar Droid-Life ne informeaza ca acestia au overclockat...

Desi am fost uimiti sa vedem zilele trecute cum un HTC Desire Z a ajuns de la 800 MHz la 1.4GHz prin overclocking, iata ca aceasta performanta a fost depasita. Autorii sunt hackerii de la Team DeFuse, iar Droid-Life ne informeaza ca acestia au overclockat un Motorola Droid X si Droid 2, atingand frecventa de 2GHz.

Deocamdata, hackerii lucreaza la o versiune stabila a softului pe care l-au realizat si din pacate nu avem rezultate benchmark sa va aratam inca. Imediat dupa aflarea acestei vesti, Matt de la Team DeFuse, a facut un progres nesperat, ducandu-l pe Droid 2 la 3.0GHz. Apoi au inceput sa apara si primele banuieli ca am putea avea de-a face cu o farsa, sau cel putin asa afirma un developer de la SetCPU.

Matt are totusi o dovada: clipul de mai jos. Ce spuneti, sa fie vorba de un fals sau de un overclocking extrem?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×