HTC Desire HD si BlackBerry Torch 9800, la liber in Marea Britanie

1.880 ori

Britanicii sunt din nou cei mai norocosi europeni, beneficiind de smartphone-urile HTC Desire HD si BlackBerry Torch 9800 destul de devreme. In plus, terminalele sunt disponibile la liber, Desire HD costand 580 de euro prin Devicewire, un retailer care...

Britanicii sunt din nou cei mai norocosi europeni, beneficiind de smartphone-urile HTC Desire HD si BlackBerry Torch 9800 destul de devreme. In plus, terminalele sunt disponibile la liber, Desire HD costand 580 de euro prin Devicewire, un retailer care vinde handsetul online.

HTC Desire HD la liber in Marea Britanie

La acest pret primiti un urmas demn de HTC HD2 si o ruda europeana a lui HTC EVO 4G, dotata cu ecran de 4.3 inchi (S-LCD), 768MB RAM, DLNA, WiFi, camera de 8 megapixeli, Android 2.2 si procesor de 1Ghz.

BlackBerry Torch costa 562 de euro la liber si este disponibil prin retailerul britanic Expansys. Doar 26 de unitati mai erau disponibile la ora scrierii acestui articol. In ce priveste lista de dotari a handsetului, noul model produs de RIM ofera un ecran multitouch de 3.2 inchi, un trackpad optic, 512MB RAM, WiFi, o camera de 5MP, procesor de 624MHz si BlackBerry OS 6.

BlackBerry Torch 9800 la liber in Marea Britanie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×