Motorola Admiral, gata de a naviga si in porturi straine

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.208 ori
<b>Motorola Admiral, gata de a naviga si in porturi straine</b>Motorola Admiral a mai fost subiect de stiri pe Mobilissimo, dar pana acum fara o lista de specificatii prea clara. Ei bine, nici acum nu avem detalii prea clare despre hardware, dar macar avem doua imagini live destul de clare. &nbsp; Un lucru e sigur...

Motorola Admiral a mai fost subiect de stiri pe Mobilissimo, dar pana acum fara o lista de specificatii prea clara. Ei bine, nici acum nu avem detalii prea clare despre hardware, dar macar avem doua imagini live destul de clare.

Un lucru e sigur aici: un nume ca Admiral nu ar tenta prea multi romani sa cumpere telefonul, deci nu rebranding pentru Europa nu este exclus. Nici nu pot garanta ca acest device va traversa Oceanul, de vreme ce el este menit sa promoveze serviciul Direct Connect al operatorului Sprint.

Persoana care a realizat aceste fotografii afirma ca terminalul este ciudat de tinut in mana, deoarece partea sa inferioara este subtire, iar partea superioara este masiva si groasa. Admiral este cunoscut si sub numele de cod XT603 si vine cu interfata specifica Motorola, care pana recent se numea MotoBlur. Specificatiile preliminare includ un procesor single core de 1.2 GHz un display de 3.1 inchi VGA, o camera de 5MP si Android 2.3.

Motorola Admiral, gata de a naviga si in porturi straine

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×