Motorola anunță lansarea variantei internaționale a lui Droid Turbo; acesta se numește Moto Maxx

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.704 ori
<b>Motorola anunță lansarea variantei internaționale a lui Droid Turbo; acesta se numește Moto Maxx</b>După ce săptămâna trecută puteam vedea o serie de imagini live cu un dispozitiv ce părea a fi varianta internațională a lui Droid Turbo, iată că astăzi Motorola anunța lansarea acestui terminal ce primește și un nume oficial, mai precis Moto...

După ce săptămâna trecută puteam vedea o serie de imagini live cu un dispozitiv ce părea a fi varianta internațională a lui Droid Turbo, iată că astăzi Motorola anunța lansarea acestui terminal ce primește și un nume oficial, mai precis Moto Maxx.

Astfel, fiind vorba doar de o variantă internațională, dotările tehnice vor rămâne aceleași ca și cele regăsite pe Droid Turbo, printre acestea numărându-se un display Quad HD de 5.2 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 tactat la 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră foto de 21 megapixeli.

Motorola Moto Maxx

De asemenea, primim și o baterie monstruoasă de 3.900 mAh ce se poate încărca de la 0 la 60% în doar 30 minute. Aflăm că acest terminal se va lansa pentru început doar în Brazilia, urmat de către Mexic până la sfârșitul acestui luni. Dacă prețul va fi unul bun aveți de gând achiziția lui Moto Maxx?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×