Motorola anunță noi smartphone-uri mid-range: Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Power și Moto G7 Play

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.883 ori
<b>Motorola anunță noi smartphone-uri mid-range: Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Power și Moto G7 Play</b>În cadrul unui eveniment ce a avut loc în Brazilia cei de la Motorola au anunțat astăzi lansarea a 4 noi smartphone-uri mid-range și anume Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus și Moto G7 Power. Vorbim despre acestea în detaliu

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în Brazilia cei de la Motorola au anunțat astăzi lansarea a 4 noi smartphone-uri mid-range și anume Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus și Moto G7 Power. Vorbim despre acestea în detaliu în rândurile de mai jos și aflați că în tandem cu evenimentul din Brazilia, filiala locală Motorola a organizat la rândul său o întâlnire cu presa pentru prezentarea noilor produse, fiind prezent acolo și colegul Alex care va reveni cu detalii despre desfășurarea conferinței.

Moto G7

Prima de pe listă este varianta standard Moto G7, cea care ne aduce un ecran Full HD+ de 6.2 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 632 și 4 GB RAM + 64 GB stocare flash. Are o baterie de 3000 mAh ce suportă încărcare rapidă TurboPower la 15W, iar potrivit producătorului, device-ul oferă autonomie pentru 9 ore și 15 minute de utilizare continuuă. 

Moto G7

Avem o cameră duală în spate cu senzor principal de 12 mpx (f/1.8, 1.25µm) și senzor secundar de 5 megapixeli pentru măsurarea adâncimii la bokeh. Poate filma 4K la 30fps, dar și FHD la 30/60fps și ne mai aduce stabilizare electronică. Pentru selfie-uri primim un senzor de 8 mpx. Prețul recomandat pe plan european este de 250 euro! 

Moto G7 Play

Moto G7 Play

Cel mai accesibil smartphone din lineup-ul prezentat astăzi de către Motorola este Moto G7 Play care pentru doar 150 euro oferă un ecran HD+ de 5.7 inch, procesor Snapdragon 632, 2 GB RAM + 32 GB de stocare flash. Are slot pentru carduri microSD de până la 512 GB, baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare la 5W și cameră selfie de 8 mpx cu bliț LED. În spate găsim în schimb o singură cameră foto de 13 mpx cu deschidere f/2.0.

Moto G7 Power

Există un smartphone și pentru cei care își doresc o baterie generoasă și anume modelul Moto G7 Power care impresionează prin unitatea sa de 5000 mAh de la pachet. Producătorul ne promite până la 60 ore de autonomie cu o singură încărcare și aflați că telefonul vine cu un încărcător TurboPower de 15W la pachet pentru încărcarea rapidă. 

Moto G7 Power

Printre dotările sale mai regăsim un ecran HD+ de 6.2 inch, procesorul Snapdragon 632 și 4 GB RAM + 64 GB stocare. Are o cameră selfie de 8 mpx în față, în vreme ce în spate găsim un singur senzor de 12 mpx (f/2.0) ce poate filma FHD la 30fps. Acest smartphone va sosi pe plan european la un preț de doar 210 euro și este un rival pentru ASUS ZenFone Max Pro (M2).

Moto G7 Plus

Ultimul device de pe listă se numește Moto G7 Plus și ne oferă un pachet hardware bine echilibrat. Aduce ecran FHD+ de 6.2 inch, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM + 64 GB stocare și slot microSD. Primim jack audio 3.5 mm, difuzoare stereo cu suport Dolby Audio și conectivitate Bluetooth 5.0 LE cu aptX.

Moto G7 Plus

De asemenea, pe lista de specificații avem inclusă și bateria de 3000 mAh ce inaugurează noua tehnologie TurboPower de încărcare rapidă la 27W. Motorola afirmă că device-ul oferă 12 ore de autonomie după doar 15 minute de încărcare și vestea bună este că puteți utiliza și alte încărcătoare ce oferă tehnologie QuickCharge 3.0 sau QuickCharge 4.0.

Moto G7 Plus are cameră selfie de 12 mpx iar în spate o cameră de 16 mpx (f/1.7, EIS) + 5 mpx pentru captura bokeh. Acest handset costă 300 euro. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×