Proaspăt lansat pe plan local, ASUS ZenFone Max Pro (M2) primește Android 9.0 Pie în versiunea beta

1.066 ori
<b>Proaspăt lansat pe plan local, ASUS ZenFone Max Pro (M2) primește Android 9.0 Pie în versiunea beta</b>Finalul lunii ianuarie ne-a adus pe plan local și lansarea lui ASUS ZenFone Max Pro (M2), un battery-phone foarte interesant care ne-a sosit și rapid la review. V-am prezentat deja unboxing-ul său și v-am oferit un articol de tip

Finalul lunii ianuarie ne-a adus pe plan local și lansarea lui ASUS ZenFone Max Pro (M2), un battery-phone foarte interesant care ne-a sosit și rapid la review. V-am prezentat deja unboxing-ul său și v-am oferit un articol de tip Preț și Disponibilitate din care ați aflat la ce sume se vinde pe plan local, iar acum aflăm un detaliu foarte important legat de marea actualizare software pe care o va primi! 

După cum dezvăluie și titlul este vorba despre Android 9.0 Pie, update care pentru moment ajunge pe telefonul de față doar sub formă de beta. Aflăm că startul programului de testare beta s-a dat în India și că cei interesați se pot înscrie pe site-ul Asus pentru a contribui la rezolvarea mai rapidă a bug-urilor întâlnite prin semnalarea acestora sub formă de feedback.

În cazul în care totul merge ca la carte și nu se întâlnesc probleme grave în noul release ne-am putea aștepta ca versiunea finală să fie livrată până la final de lună. Vă amintim că telefonul vine cu ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor SD660, 6 GB RAM, 64 GB stocare, cameră de 12 + 5 mpx în spate și baterie generoasă de 5000 mAh. 

Aflați că cel mai bun preț actual practicat pentru ASUS ZenFone Max Pro (M2) este de 1.349 lei la PCGarage.ro! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×