Motorola anunta o functie GPS pentru MC70

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.250 ori
<b>Motorola anunta o functie GPS pentru MC70</b>Motorola tocmai a anuntat o noua versiune a celebrului computer mobil MC70, varianta integrand functii GPS. Admirati terminalul in urmatoarea imagine: Aceasta noua optiune a computerului mobil cel mai bine vandut de catre Motorola va permite companiilor...

Motorola tocmai a anuntat o noua versiune a celebrului computer mobil MC70, varianta integrand functii GPS. Admirati terminalul in urmatoarea imagine:

Aceasta noua optiune a computerului mobil cel mai bine vandut de catre Motorola va permite companiilor cu angajati care calatoresc mult sa asigure acestora suport pentru activitatea desfasurata. Printre aceste firme se numara companii postale, iar angajatii vor putea acum depista si administra sarcinile atribuite, dar si locurile unde vor trebui sa ajunga. MC70 este apreciat de public pentru designul sau ergonomic si pentru greutatea sa redusa.

De asemenea acest computer "de buzunar" a fost declarat unul dintre cele mai rezistente terminale in conditii aspre. Protejat impotriva vitregiilor unor joburi in permanenta miscare, handsetul a fost scapat pe beton (de mai multe ori), expus la umezire, praf si temperaturi extreme, trecand testele cu succes. Versatilul MC70 adauga acum functii GPS, lungii liste de feature-uri de top, printre care suportul pentru inregistrare audio, scanarea de coduri de bare si de semnaturi, dar si suportul pentru retele EDGE si wireless 802.11 a/b/g sau Bluetooth. Noua varianta a terminalului va fi disponibil in cazul showului Post Expo 2007, din Barcelona, dar si la IT Convergence Show din Paris, in aceasta luna.

MC70 va fi pus in vanzare la nivel glocal in primul trimestru al anului 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×