Mio P560, telefonul japonez dotat cu GPS

Autor:  | Publicat în:  Mio 4.211 ori
<b>Mio P560, telefonul japonez dotat cu GPS</b>In timp ce clientii americani beneficiaza de super-telefonul HTC Tilt, consumatorii japonezi pot admira acest superb&nbsp; Mio P560: Desi numele si lista de feature-uri nu sunt atat de bogate ca si hitul american mentionat anterior, terminalul va va...

In timp ce clientii americani beneficiaza de super-telefonul HTC Tilt, consumatorii japonezi pot admira acest superb  Mio P560:

Desi numele si lista de feature-uri nu sunt atat de bogate ca si hitul american mentionat anterior, terminalul va va cuceri prin design, display-ul VGA si procesorul de 400 MHz. Nu am gresi daca am spune ca acesta este cel mai aratos handset care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, pe care l-am vazut vreodata. HTC ar trebui sa il angajeze pe cel care a contribuit la designul telefonului, aducandu-l in acest stadiu.

Intr-o lume in care vedem cate un telefon nou lansat in fiecare zi, designerii raman fara idei si incearca sa copieze marile branduri. Din pacate lookurile originale nu beneficiaza de un advertising adecvat, cazand in anonimat si prada "copiatorilor". Sa fie MIO P560, un motiv solid pentru o vizita in Japonia, renuntand la toate lansarile locale de telefoane?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×