Motorola anunta un telefon cu forma patrata, Flipout

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.794 ori
<b>Motorola anunta un telefon cu forma patrata, Flipout</b>Motorola nu se teme sa incerce noi formaturi de telefoane mobile, dovada fiind si noul sau model, Flipout, care vine cu o carcasa de forma patrata. Handsetul a mai fost vazut pe web pana acum, sub forma de scapari, dar iata ca de aceasta data aflam date...

Motorola nu se teme sa incerce noi formaturi de telefoane mobile, dovada fiind si noul sau model, Flipout, care vine cu o carcasa de forma patrata. Handsetul a mai fost vazut pe web pana acum, sub forma de scapari, dar iata ca de aceasta data aflam date despre el in mod oficial.

Terminalul va debuta in Europa in acest trimestru si va sosi cu Android 2.1 si o versiune upgradata de MOTOBLUR, care permite setarea de filtre customizabile pentru widgeturile Happenings si Messages. In plus, MOTOBLUR va va permite sa accesati mailurile corporate, daca aveti asa ceva. Specificatiile handsetului sunt decente, ele incluzand o camera de 3.2 megapixeli cu focus fix, 512 MB memorie on board, WiFi si aGPS.

Suntem socati de lipsa Bluetooth-ului pe acest model si trebuie sa mentionam ca sub carcasa lui Moto Flipout s-ar afla un procesor de 700 MHz, dar acest lucru nu a fost confirmat inca. Nu cunoastem pretul noului telefon Motorola, dar pana la aflarea sa putem arunca o privire asupra urmatoarelor clipuri care prezinta handsetul Flipout:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×