Motorola Atrix e doar Începutul; Motorola promite mai multe telefoane cu dockuri laptop pe viitor!

1.768 ori
<b>Motorola Atrix e doar Începutul; Motorola promite mai multe telefoane cu dockuri laptop pe viitor!</b>Fiind plăcut impresionați de Motorola Atrix, pe care vi l-am prezentat de la MWC 2011, aflăm acum o veste bună: Motorola va mai lansa terminale de acest gen și dock-uri tip laptop în următoarele luni. în plus, plaforma Webtop de pe Atrix va ajunge...

Fiind plăcut impresionați de Motorola Atrix, pe care vi l-am prezentat de la MWC 2011, aflăm acum o veste bună: Motorola va mai lansa terminale de acest gen și dock-uri tip laptop în următoarele luni. în plus, plaforma Webtop de pe Atrix va ajunge și pe alte smartphone-uri ale companiei americane.

Accesorii tip "Lapdock" vor fi lansate în a doua jumătate a anului, iar Sanjay Jha, CEO Motorola a promis că noile modele vor acoperi toate segmentele de prețuri. Webtop va fi actualizat la versiuni de nouă generație, care sperăm că vor îmbunătăți funcțiile simpliste alte variantei de la MWC.

în acest moment publicul nu este prea atras de combinația dock Laptop + telefon Motorola, deoarece prețurile sunt încă mari, iar în SUA acest pachet necesită și un abonament special pentru dock. Odată cu scăderea prețurilor și lansarea unor dock-uri mai ieftine, Motorola ar trebui să vândă mai mult astfel de unități.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×