Meizu M9 primește actualizarea la Android 2.3 Gingerbread, cu unele probleme...

1.486 ori
<b>Meizu M9 primește actualizarea la Android 2.3 Gingerbread, cu unele probleme...</b>Meizu a trecut de ceva timp de stadiul de producător de clone pentru iPhone, fiind acum un brand de sine stătător, care produce handseturi Android. Deși asemănările cu Apple iPhone nu au dispărut, terminalele companiei chineze se comportă mult mai...

Meizu a trecut de ceva timp de stadiul de producător de clone pentru iPhone, fiind acum un brand de sine stătător, care produce handseturi Android. Deși asemănările cu Apple iPhone nu au dispărut, terminalele companiei chineze se comportă mult mai bine decât alte tipuri de clone.

în mod surprinzător modelul Meizu M9 a primit și actualizarea la Android 2.3 Gingerbread, în vreme ce alte smartphone-uri de top încă așteaptă acest OS. Vestea vine de la CEO-ul Meizu, Jack Wong, care ultima oară când a apărut în presă ne promitea că vom fi surprinși de următorul model al companiei sale, Meizu MX.

în vreme ce MX va include ieșire HDMI și suport HSPA+, revenim la M9 al cărui update la Gingerbread se face prin instalare manuală. Deja utilizatorii handsetului au menționat câteva probleme la capitolul display și alimentare, dar și părți bunte al acestei actualizări, cum ar fi îmbunătățirea calității audio. Mai multe detalii aflați aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×