Daily Mail ar putea cumpăra Yahoo; Termenul limită pentru licitaţie e peste o săptămână, iar Verizon si Google s-ar putea implica

981 ori
<b>Daily Mail ar putea cumpăra Yahoo; Termenul limită pentru licitaţie e peste o săptămână, iar Verizon si Google s-ar putea implica</b>Companiile care sunt interesate de achiziţionarea Yahoo se vor afişa în următoarea săptămână, pentru că pe 18 aprilie e termenul de începere a licitaţiei. Azi aflăm şi un nume mare şi interesant care se afla pe listă. E vorba despre The Daily Mail, sau..

Companiile care sunt interesate de achiziţionarea Yahoo se vor afişa în următoarea săptămână, pentru că pe 18 aprilie e termenul de începere a licitaţiei. Azi aflăm şi un nume mare şi interesant care se afla pe listă. E vorba despre The Daily Mail, sau mai bine zis General Trust PLC, compania mama pentru tabloidul britanic celebru.

Informaţia vine de la Wall Street Journal, care are surse de încredere ce confirmă această decizie. Compania s-ar afla în discuţii cu multiple entităţi financiare pentru a le susţine efortul banesc în cadrul licitaţiei. Există şi posibilitatea ca o bancă sau o companie ce se ocupă de finanţare să preia secţiunea web de la Yahoo, iar Daily Mail să preia doar zona de Ştiri şi Media.

Operatorul american Verizon s-a înscris la rândul său în această cursă, iar Google ar putea la rândul său să facă o ofertă, conform Bloomberg. Verizon evaluează businessul central Yahoo la suma de 8 miliarde sau chiar mai puţin. Publicaţia Time şi finanţatorii de la Bain şi TPG sunt interesaţi de licitaţie. Yahoo vine după o perioadă tulbure, chiar şi sub cârma unui CEO aparent vizionar, Marissa Mayer. Detalii despre problemele lor găsiţi aici şi nu putem decât să ne întrebăm unde ar fi fost Yahoo acum dacă acceptau oferta Microsoft de acum câţiva ani.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×