Motorola Charm scapa pe web, handset Android cu un design unic

1.408 ori
<b>Motorola Charm scapa pe web, handset Android cu un design unic</b>Motorola isi asuma unele riscuri cand vine vorba de designul handseturilor sale, care uneori ajung sa fie experimente esuate, ca modelul CLIQ. Iata ca o scapare recenta a companiei prezinta un nou format, pe care il puteti admira mai jos, sub numele de...

Motorola isi asuma unele riscuri cand vine vorba de designul handseturilor sale, care uneori ajung sa fie experimente esuate, ca modelul CLIQ. Iata ca o scapare recenta a companiei prezinta un nou format, pe care il puteti admira mai jos, sub numele de Motorola Charm.

Cei de la Engadget ar fi primit aceste imagini, care apartin operatorului T-Mobile. Avem de-a face cu un terminal Android, care adopta un design candybar ce aminteste de un BlackBerry si foloseste interfata MOTOBLUR suprapusa lui Android 2.1. Facebook si Twitter sunt integrate in interfata, cat despre specificatiile handsetului, stim doar ca tastatura sa are o textura similara cu cea de pe CLIQ.

Ramane de vazut cum se vor descurca utilizatorii cu widgeturile si iconurile inghesuite pe micutul ecran al acestui telefon, dar poate ca tastele ii vor ajuta mai mult decat credem. Ne intrebam si daca acest model va fi mai degraba unul mid-range sau un high end... Designul sau indica prima varianta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×