Clientii Orange isi pot cumpara acum bilet la metrou cu mobilul

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.361 ori
<b>Clientii Orange isi pot cumpara acum bilet la metrou cu mobilul</b>Orange Romania a anuntat recent parteneriatul sau cu Metrorex, in vederea lansarii unui sistem de plata prin telefonul mobil. Acesta este prima astfel de metoda de plata pentru un serviciu de transport in comun din Romania. Folosind telefonul mobil,...

Orange Romania a anuntat recent parteneriatul sau cu Metrorex, in vederea lansarii unui sistem de plata prin telefonul mobil. Acesta este prima astfel de metoda de plata pentru un serviciu de transport in comun din Romania.

Folosind telefonul mobil, clientii Orange vor putea cumpara bilet pentru calatoria cu metroul, fiind de ajuns ca ei sa solicite bilet printr-un mesaj scris la un numar scurt, apoi sa scaneze codul de bare primit pe telefon la dispozitivele speciale din statii. Acesta este un program pilot care implica 6 statii de metrou, printre cele mai intens circulate: Politehnica, Petrache Poenaru, Grozavesti, Piata Victoriei, Universitate si Timpuri Noi.

Pentru solicitarea un bilet de o calatorie, clientii Orange vor trebui sa trimita un mesaj scris la numarul 801 (tarif 0.36 euro), iar pentru 2 calatorii clientii vor trebui sa trimita mesajul la numarul 802 (tarif 0.64 euro). 10 calatorii necesita un mesaj la numarul 810 (tarif 1.83 euro). Fiecare client Orange care cumpara bilet poate naviga gratuit in Portal Orange pe mobil intr-un interval de 24 de ore.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×