Motorola Clutch i465 isi dezvaluie specificatiile

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.752 ori
<b>Motorola Clutch i465 isi dezvaluie specificatiile</b>Daca sunteti in cautarea unui terminal mobil ideal pentru scrierea mesajelor text, instant messaging si chat, atunci va va surade modelul Motorola Clutch i465 Clutch, dotat cu tastatura QWERTY. Handsetul va sosi pe piata la inceputul celui de-al doilea...

Daca sunteti in cautarea unui terminal mobil ideal pentru scrierea mesajelor text, instant messaging si chat, atunci va va surade modelul Motorola Clutch i465 Clutch, dotat cu tastatura QWERTY.

Handsetul va sosi pe piata la inceputul celui de-al doilea trimestru fiscal al acestui an, cel putin in SUA. Lista sa de specificatii include o baterie care rezista 205 minute in mod convorbire si 100 de ore in mod standby. Motorola i465 Clutch opereaza in retele de 800/900 MHz, masoara 54 mm x 112.8 mm x 14.9 mm si suporta conectivitate Bluetooth 1.2, micro USB si vine cu un jack audio de 2.5 mm (mono).

Display-ul sau este un TFT de 1.79 inchi, cu rezolutie de 128 x 160 pixeli, iar terminalul suporta captura si playback video (H.263), playback audio (MIDI, WAV, MP3, sonerii), iar camera sa este neimpresionanta, avand o rezolutie de 300k si zoom de 4x. Memoria interna a handsetului este de 20 MB, astfel ca avantajul principal al acestui low end ramane tastatura sa full QWERTY.

[Via: Mediacenter.motorola.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×