iPhone-ul cu carcasa aurita, visul oricarui magnat

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.440 ori
<b>iPhone-ul cu carcasa aurita, visul oricarui magnat</b>Un terminal mobil suflat cu aur nu reprezinta nimic nou in ziua de azi, dar un designer din Liverpool a dus customizarea de lux la un nou nivel, transformand un iPhone intr-o bijuterie, care valoreaza 23.000 de lire sterline. Stuart Hughes este geniul din...

Un terminal mobil suflat cu aur nu reprezinta nimic nou in ziua de azi, dar un designer din Liverpool a dus customizarea de lux la un nou nivel, transformand un iPhone intr-o bijuterie, care valoreaza 23.000 de lire sterline.

Stuart Hughes este geniul din spatele creatiei din imaginea de mai sus, iar produsul apartine brandului Goldstriker, companie celebra pentru customizarea de lux a telefoanelor mobile. Carcasa acestui iPhone este fabricata complet din aur, ea fiind finisata manual si puteti observa si faptul ca telefonul este impodobit cu 53 de diamante de 22 de carate, in forma logo-ului Apple.

In aceste vremuri de criza, un astfel de handset ar putea cumpara un apartament decent, dar cui ii pasa cand poti cara in buzunar un veritabil lingou, care sa mai si efectueze apeluri?

[Via: Pocket-lint.com]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×