Motorola confirmă existenţa telefonului său pliabil; Iată detalii

793 ori
<b>Motorola confirmă existenţa telefonului său pliabil; Iată detalii</b>În ultima săptămână Samsung şi Huawei şi-au încordat muşchii în zona telefoanelor pliabile, spărgând practic gheaţa în mainstream cu două modele de acest tip. Motorola nu stă pe bară şi vine cu răspunsul, deocamdată

În ultima săptămână Samsung şi Huawei şi-au încordat muşchii în zona telefoanelor pliabile, spărgând practic gheaţa în mainstream cu două modele de acest tip. Motorola nu stă pe bară şi vine cu răspunsul, deocamdată doar în faza de confirmare.

Un oficial al companiei ar fi declarat că "Motorola nu are nici o intenţie să vină mai târziu decât toată lumea pe această piaţă". Am tot văzut brevete şi concepte de un pliabil Moto, asociat des cu brandul RAZR,  cumva reinventat. Motorola a reuşit totuşi să păstreze scăpările la minim şi nu au ieşit încă dotări sau vreo poză hands on din laboratoarele sale.

Motorola

Detaliile noi au venit printr-un interviu acordat de Dan Dery, vicepreşedinte Motorola Global Product către Engadget. Dery a declarat că Motorola a început lucrul la pliabile de o bună perioadă de timp. Iniţial se zvonea în 2018 că vom vedea un pliabil lansat până la final de februarie 2019. Acum nu avem o perioadă clară, dar aş estima că până la vară vine şi noul RAZR.

Motorola ar merge pe un design vertical, în stilul unuia din modelele TCL văzute recent. Vom avea un ecran alungit pe toată partea interioară, dar şi cel puţin un ecran extern. Aflăm că Moto a testat un device cu panou P-OLED cu o peliculă de plastic aplicată peste. Aceeaşi abordare a avut-o şi Huawei cu Mate X. Dery a mai subliniat că Moto nu prea vrea să pună ecranul la exterior, de teama zgârieturilor.

Judecând după ce am văzut până acum, Moto nu va prezenta un telefon care devine tabletă, ci doar un telefon care devine şi mai compact, un clamshell. Teoretic şi preţul ar fi mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×