Xiaomi Mi Band 4 apare în noi fotografii hands-on, cu al său ecran color curbat spre margini

1.310 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 apare în noi fotografii hands-on, cu al său ecran color curbat spre margini</b>Xiaomi Mi Band 4 a avut multe scăpări în ultima şi a fost şi certificată deja, semn că brăţara de fitness e foarte aproape de lansare. Acum descoperim că au apărut noi fotografii hands on cu purtabilul, imagini care

Xiaomi Mi Band 4 a avut multe scăpări în ultima şi a fost şi certificată deja, semn că brăţara de fitness e foarte aproape de lansare. Acum descoperim că au apărut noi fotografii hands on cu purtabilul, imagini care iată confirmă faptul că vine cu un ecran color curbat.

Xiaomi Mi Band 4

Modelul anterior și anume Mi Band 3 a fost testat de noi în urmă cu ceva vreme şi a fost destul de apreciat, mai ales ca design. Succesorul său face trecerea de la un ecran monocrom la unul color, dar în mare designul rămâne la fel. Sunt ceva schimbări la interior totuşi, precum saltul de la bateria de 110 mAh la una de 135 mAh. În plus, nu va mai trebui să scoatem device-ul din locaşul brăţării pentru a îl încărca.

Mi Band 4 a primit recent certificarea Bluetooth şi ar urma să aibă două variante: probabil una fără NFC şi o alta cu NFC, dar ambele cu siguranţă cu Bluetooth 5.0. Se zvonea că am primi şi funcţii EKG, dar nu e nimic sigur la acest capitol. Ce e sigur e că avem pedometru, senzor de puls şi că putem conecta brăţara la telefoane cu iOS sau Android.

Corpul va fi rezistent la apă şi praf, iar Mi Band 4 va avea şi monitorizare a somnului. Mă aştept la un preţ în jurul a 200 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×