Motorola Domino+, un telefon cu preț rezonabil și specificații similare cu ale lui HTC ChaCha

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.365 ori
<b>Motorola Domino+, un telefon cu preț rezonabil și specificații similare cu ale lui HTC ChaCha</b>Motorola Domino+ are pe lângă un nume jucăuș și un set rezonabil de specificații, potrivit prețului de 341 de dolari, cu care a debutat handsetul în China. Acest terminal ajunsese în prealabil în teste la autoritatea americană FCC, sub numele...

Motorola Domino+ are pe lângă un nume jucăuș și un set rezonabil de specificații, potrivit prețului de 341 de dolari, cu care a debutat handsetul în China. Acest terminal ajunsese în prealabil în teste la autoritatea americană FCC, sub numele de cod ZT531.

Nu pot să nu sesizez o asemănare de specificații cu HTC ChaCha, atât când vine vorba de procesorul de 800 MHz, cât și de cei 512MB RAM, 512 MB ROM și camera de 5 megapixeli cu bliț LED. Asemănările se opresc aici totuși, deoarece ecranul de 3.5 inchi HVGA de pe Domino+ ține loc și de tastatură QWERTY, iar terminalul nu are vreun buton specializat pe funcția de socializare.

Noul Motorola rulează Android 2.3.4 și mai vine și cu alte funcții obișnuite, precum Bluetooth, WiFi și GPS. Designul rotunjit al telefonului este un punct în plus și observ și prezența a 4 taste virtuale Android și a unei camere frontale. Capacul bateriei este totuși unul plastificat și glossy, care nu prea duce cu gândul la un device foarte rezistent sau solid.

Oare vom vedea acest model și în altă țară decât China?

Motorola Domino+, un telefon cu preț rezonabil și specificații similare cu ale lui HTC ChaCha

Motorola Domino+, un telefon cu preț rezonabil

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×